Kayak pistine çevirdikleri alanda doyasıya eğlendiler

Kayak pistine çevirdikleri alanda doyasıya eğlendiler, başlıklı haberin detayında; Sakarya'nın Kocaali ilçesinde bir kişi, yaklaşık 200 metre uzunluğundaki arazisini çocukların eğlenebilmeleri için tahsis etti. Adeta kayak pistine çevrilen alanda çocuklar, aileleri ile birlikte doyasıya eğlendi.

Kocaali ilçesi Gümüşoluk Mahallesi'nde Bayram Kandemir isimli vatandaş kendisine ait arsasında yaklaşık 200 metre uzunluğunda kayak pisti yaptı. Mahalle halkının piste ilgilisi yoğun oldu. Çocuklarını bölgeye getiren aileler, bir süre sonra onlarla birlikte kayarak karın keyfini çıkarttı. Mahalle arasında oluşturulan pistte vatandaşların eğlenceleri görülmeye değerdi. Çocukların eğlenmesi için pisti yaptığını ifade eden Kandemir, ailelerin de buraya yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Kayarak eğlenen Şahin isimli vatandaş, Karda eğlenmek çok güzel, çocukluğumuza döndük. Karda eğlenmek her yaşta güzel. Burada ailecek eğleniyor ve karın keyfini çıkartıyoruz derken Rabia isimli çocuk ise, Burada kaymak çok güzel ama pes ettim artık, yoruldum şeklinde konuştu.




Kayak pistine çevirdikleri alanda doyasıya eğlendiler başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 01.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Kayak pistine çevirdikleri alanda doyasıya eğlendiler başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)