Kavgalarıyla meşhur isim, Survivor AllStar kadrosuna katıldı

TAKİP ET

Survivor 2014'te Berna ile olan kavga görüntüleriyle hafızalara kazınan Sahra Işık Survivor AllStar kadrosuna dahil oldu.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan İlklerin yaşanacağı Survivor'a gidecek bir isim daha belli oldu. Kadroda hırslı yarışmacı Sahra Işık da yer alacak.

"KAZANMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"
Survivor yarışmasıyla tanınan Sahra Işık, önceki akşam sevgilisi İdris Aybirdi'yle İstinye'de görüntülendi. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Sahra Işık, 'Survivor 2014', 'Survivor All Star'dan sonra önümüzdeki sene düzenlenecek Survivor 2018'e de katılacağını açıkladı. Sahra Işık, "Tekrar ada yolcusuyum. İddialıyım. Yarışmayı kazanmak için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

ALLSTAR KADROSUNDAN 10 İSİM AÇIKLANDI
Geçen hafta Acun Ilıcalı ile konuşan Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüpoğlu Survivor 2018 All Star'da yaşanacak 3 sürprizi açıkladı. Buna göre Survivor 2018 All Star'da takımlar 12'şer kişiden oluşacak. Şimdiye kadar Survivor 2018 All Star'da kesinleşen isimler: Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Turabi Çamkıran, Ümit Karan, Nihat Doğan, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın. Gönüllüler takımında ise yalnızca Cumali Akgül'ünh ismi açıklandı.