Kastamonu'nun sahil kesiminde yoğun kar yağışı

Kastamonu'nun sahil kesiminde yoğun kar yağışı, başlıklı haberin detayında; Kastamonu'nun sahil kesiminde bulunan ilçelerde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Kastamonu'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı sahil kesiminde bulunan ilçelerde devam ediyor. Kar yağışı İnebolu, Cide, Küre, Bozkurt, Ağlı, Abana, Seydiler ilçelerinde kar kalınlığı yoğun bir şekilde devam ediyor. Etkili olan kar yağışı sebebiyle yollar ulaşıma kapanırken, park halindeki araçlar ise kar altında kaldı. Kastamonu İl Özel İdaresi, Karayolları ve belediye ekipleri, yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kar kalınlığı İnebolu ilçesinin yüksek kesimlerinde 2 metreye yaklaştı.




Kastamonu'nun sahil kesiminde yoğun kar yağışı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 11.03.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kastamonu'nun sahil kesiminde yoğun kar yağışı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)