Kastamonu'da selde zarar gören köprülerde çalışmalar devam ediyor

TAKİP ET

Kastamonu'da selde zarar gören köprülerde çalışmalar devam ediyor, başlıklı haberin detayında; KASTAMONU (İHA) – Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'da, zarar gören köprülerde ekipler bir yandan yenileme ve onarım çalışmalarını, diğer yandan ise dere ıslah çalışmalarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Kastamonu’da, 11 Ağustos tarihinde yaşanan sel felaketinde zarar bölgelerdeki onarım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda, selde sarar gören köprülerde çalışmalar yapılıyor. Kastamonu Valisi Avni Çakır daHanönü ilçesindeki çalışmaları inceledi. İlk olarak ilçeye Hanönü Kaymakamlığına atanan Emrah Bütün’ü makamında ziyaret eden Vali Çakır, daha sonra sel felaketinde etkilenen köy yolları ve içme suyu onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Çakır, sel felaketinden etkilenen Gökçeağaç köyü ve Çaybaşı köyünde İlçe Özel İdare, Devlet Su İşleri ve Karayolları ekiplerinin destekleri ile yapılan dere ıslah çalışmaları ile mevcut köprü ayaklarının güçlendirilmesi çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İncelemeler sonrasında, Vali Çakır ilçede temaslarda bulundu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kastamonu’da selde zarar gören köprülerde çalışmalar devam ediyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Kastamonu’da selde zarar gören köprülerde çalışmalar devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.