Kastamonu'da 4-6 Yaş Kur'an kursu açıldı

TAKİP ET

Kastamonu'da 4-6 Yaş Kur'an kursu açıldı, başlıklı haberin detayında; Kastamonu'nun Küre ilçesinde 4-6 Yaş Kur'an kursu açıldı.

Reklam
Reklam

Küre İlçe Müftülüğüne bağlı Küre Anaokulu bünyesinde 4-6 Yaş Grubu çocuklarına eğitim verecek olan Kur’an Kursu açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa İlçe Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, İlçe Müftüsü Murat Selci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Yılmaz, din görevlileri, veliler ve vatandaşlar katıldı. Kurdele kesimi öncesinde Akşemsettin Camii Müezzin-Kayyımı Ali Yazar Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İlçe Müftüsü Murat Selci’nin duası ile 4-6 Yaş Kuran Kursu açıldı. Açılışta konuşmasını yapan ilçe Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, "Sizin en hayırlınız Kuranı öğrenen ve öğreteninizdir Hatırlatmasından Mübarek eğitim yuvasında inşallah vatana, millete ve bütün insanlığa faydalı olacak evlatlar yetişeceğine biz hüsnü niyetle inanıyoruz ve şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.

Daha sonra söz alan İlçe Müftüsü Murat Selci ise, "Bu güzel mekanda çocuklarımız Kur’anı Kerim öğrenecekler. 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında çocuklar Kur’an-ı Kerim ile tanışıp değerler eğitimi alacaklar. Bizler inanıyor ve biliyoruz ki çocuklarımız bizim geleceğimiz ve istikbalimiz, çocuklarımıza yapacağımız her yatırım ailemize, kendimize, memleketimize ve geleceğimize yaptığımız bir yatırımdır" diye konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kastamonu’da 4-6 Yaş Kur’an kursu açıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Kastamonu’da 4-6 Yaş Kur’an kursu açıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.