Kartal Belediyesi'nin acı kaybı
Kartal Belediyesi'nin acı kaybı, başlıklı haberin detayında; Amansız bir hastalık sonucu hayatını kaybeden Kartal Belediyesi Adile Naşit Kreş Sorumlusu Nevriye Koç İleri için, Yalova'nın Kılıç köyünde cenaze töreni düzenlendi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de cenaze törenine katılarak acılı aileye taziyelerini iletti.
47 yaşında ve iki çocuk annesi Nevriye Koç İleri, yakalandığı amansız hastalık sonucu hayata gözlerini yumdu. Acı haberi alan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanları, merhumenin doğup büyüdüğü Yalova Kılıç köyünde düzenlenen cenaze törenine katılarak, mesai arkadaşlarını son yolculuğuna uğurladı.
Başkan Gökhan Yüksel de cenaze namazı öncesi merhumenin eşi ve acılı ailesi ile bir araya gelerek başsağlığı diledi.Nevriye Koç İleri'nin naaşı, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla köy mezarlığına defnedildi.Kartal Belediyesi'nin acı kaybı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 15.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Kartal Belediyesi'nin acı kaybı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)