Karşıyaka, Yukatel Merkezefendi'yi son çeyrekte geçti

Karşıyaka, Yukatel Merkezefendi'yi son çeyrekte geçti, başlıklı haberin detayında; Ege Cup ikinci günün ilk maçında Pınar Karşıyaka, Yukatel Merkezefendi'yi 92-78 ile geçti.

İlk çeyrekte Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket açılan farkı son 30 saniyede yakaladığı 5-0 ile 2’ye çekse de öne geçemedi. İlk çeyrek 24-22 Karşıyaka üstünlüğüyle geçildi.

İkinci çeyrekte de temposunu sürdüren Yukatel Merkezefendi 8-3 yakaladığı seriyle çeyreği 44-42 önde tamamladı.

Üstünlüğün süekli el değiştirdiği üçüncü çeyreği Yukatel Merkezefendi Belediyesi 63-62 ile kapattı.

Son çeyreğe fırtına gibi başlayan Karşıyaka 14-0 ile farkı çift haneye çıkardı ve karşılaşmadan 92-78 galibiyetle ayrıldı.

Öne çıkanlar..

Pınar Karşıyaka: Amath Mbaye 20 sayı, Bonzie Colson 15 sayı-6 ribaund, Yunus Emre Sonsırma 13 sayı

Yukatel Merkezefendi: Richard Lomazs 22 sayı, Adam Smith 21 sayı, Jeremy Hollowel 11 sayı


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Karşıyaka, Yukatel Merkezefendi’yi son çeyrekte geçti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Karşıyaka, Yukatel Merkezefendi’yi son çeyrekte geçti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.