Kars'ta sonbahar güzelliği

TAKİP ET

Kars'ta sonbahar güzelliği, başlıklı haberin detayında; Kars, sonbaharda sarı ve yeşilin tonlarıyla görsel şölen sunuyor.

Reklam
Reklam

Kentte ağaçlardan dökülen altın rengi yapraklar ve sararan ağaçların arasında kalan sokaklar, sonbaharda insanı adeta büyülüyor. Yeşil ve sarının çeşitli tonlarına bürünen Kars, fotoğraf ve doğa tutkunlarının da uğrak yeri oluyor.

Kent merkezinde de sonbaharın eşsiz güzelliğiyle kartpostallık görüntüler ortaya çıkıyor. Rüzgarın etkisiyle savrulan yapraklar, yeşil ve sarı renkleriyle Karslılara doya doya sonbaharı yaşıyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kars’ta sonbahar güzelliği" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Kars’ta sonbahar güzelliği başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.