Karpuz tezgaha düştü, fiyatı dudak uçuklattı

Karpuz tezgaha düştü, fiyatı dudak uçuklattı, başlıklı haberin detayında; Zonguldak'ta yaz ayı meyvesi olan karpuz tezgahlarda yerini alırken, fiyatı ise dudak uçuklattı. Karpuz tezgahlarda kilogramı 25 TL'den satıldı.

Karpuzun fiyatının pahalı olması ilgiyi azaltırken, hastalar, çocuklar ve hamile kadınlar tercih etti. Esnaf Hüseyin Akgöz, karpuz pahalı olmasından dolayı ilginin olmadığını söyleyerek, Karpuz şu an mevsim olarak Türkiye'de yetişmediği için sıcak ülkelerden geliyor. Yemen ve İran tarafından geliyor. Tat olarak güzel ama tam kırmızı değil. İlgi yok. Kg'ı biraz pahalı. Bir karpuz 150 TL falan tutuyor. Buda erik gibi oldu. Genelde hamileler, hastalar ve küçük çocuklar istiyor. Keyfe keder alan kişi nadir diye konuştu.




Karpuz tezgaha düştü, fiyatı dudak uçuklattı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 01.03.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Karpuz tezgaha düştü, fiyatı dudak uçuklattı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)