Karnını doyurmaya çalışan ayının komik hareketleri gülümsetti

TAKİP ET

Karnını doyurmaya çalışan ayının komik hareketleri gülümsetti, başlıklı haberin detayında; Erzurum'da ağaca asılan besinlerle karnını doyurmaya çalışan bir ayının komik halleri fotokapana yansıdı.

Reklam
Reklam

Erzurum’un Olur ilçesinde Ercan Polat isimli vatandaşın ormana yerleştirdiği fotokapana kentin yaban hayatından görüntüler yansıyor. Doğadaki hayvanları beslemek amacıyla ormanda bulunan bir ağaca yiyecek asan Polat, beslenmeye gelen yabani hayvanları da yakın bir yere kurduğu fotokapanla görüntülüyor. Polat’ın ağaca astığı yiyeceklerle karnını doyurmak için gelen bir ayı da fotokapana yansıdı. Ayının ağaçtaki yiyecekleri almaya çalışırken yaptığı hareketler ise gülümsetti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Karnını doyurmaya çalışan ayının komik hareketleri gülümsetti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Karnını doyurmaya çalışan ayının komik hareketleri gülümsetti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.