Karlı havada sıcak yemek evlerine kadar ulaştırılıyor

TAKİP ET

Karlı havada sıcak yemek evlerine kadar ulaştırılıyor, başlıklı haberin detayında; Tokat'ın Erbaa ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle evlerinden çıkamayan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara sıcak yemek kapılarına kadar ulaştırılıyor.

Reklam
Reklam

Erbaa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri kar yağışı sebebiyle evlerinden çıkamayan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara her gün aşevinde pişirilen yemekleri ulaştırıyor. Ekipler vatandaşların evlerine kadar giderek sıcak yemek götürüyor. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, yoğun kış şartlarında yalnız yaşayan, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara belediye olarak destek olmaya devam ettiklerini ifade ederek, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çalışanlarımız, aşevimizde yapılan yemekten her gün kendilerine sıcak yemek götürmekle beraber her türlü ihtiyaçlarını gidermek için de gayret sarf ediyorlar dedi.




Karlı havada sıcak yemek evlerine kadar ulaştırılıyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Karlı havada sıcak yemek evlerine kadar ulaştırılıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)