Karısına bıçak ve makasla saldıran koca tutuklandı
Karısına bıçak ve makasla saldıran koca tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Samsun'da karısına hem bıçak hem de makasla saldırarak yaraladığı iddia edilen yabancı uyruklu koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesinde dün gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu Naseer M.I.A.S.(45) evlerinde tartıştığı 4 çocuk annesi eşi Noor H.M.A.A.'ya (36) önce bıçakla daha sonra da makasla saldırarak yaraladı. Yaralı kadın ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Doktorların hayati tehlikesi olduğuna dair rapor verdiği yabancı uyruklu kadın, kocasından şikâyetçi olmadı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Naseer M.I.A.S., Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Polis, olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 bıçak ile 1 makasa da el koydu.
Polisteki sorgusu tamamlanan koca, kasten yaralama, tehdit ve hakaret suçlarından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Naseer M.I.A.S., Eşimle tartıştık. Ben de makası kendisine doğru salladım dedi.Mahkemece tutuklanan Naseer M.I.A.S. Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.Karısına bıçak ve makasla saldıran koca tutuklandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 22.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Karısına bıçak ve makasla saldıran koca tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)