Karda rafting botu ile kayak yaptılar

TAKİP ET

Karda rafting botu ile kayak yaptılar, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Düzce'de etkili olan kar yağışı sebebiyle önemli turizm aktivitelerinden biri olan rafting yapılamayınca, işletmeciler 4x4 araçların arkasına bağladıkları rafting botu ile kayak yaptı.

Reklam
Reklam

Düzce'de bir haftadır etkisini sürdüren kar yağışının ardından en önemli rafting parkurlarından birisi olan Dokuzdeğiermen köyünde kar kalınlığı 1 metreye ulaştı. Yağar kar sebebiyle rafting işletmecileri Melen Çayı'nda rafting yapamayınca, rafting botları ile karda kayak yaptı. 4x4 araçlarının arkasına bağladıkları botlarla karda kayan işletmeciler büyük keyif yaşadı.




Karda rafting botu ile kayak yaptılar başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Karda rafting botu ile kayak yaptılar başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)