Karda mahsur kalan adamı ekipler kurtardı

TAKİP ET

Karda mahsur kalan adamı ekipler kurtardı, başlıklı haberin detayında; Bingöl'de hastanede yatan oğlunu görmek için yola çıkan ancak kar ve tipide mahsur kalan bir kişi, ekipler tarafından kurtarıldı.

Reklam
Reklam

Alınan bilgilere göre, merkeze bağlı Alibir köyünde ikamet eden bir vatandaş, kalp krizi geçiren ve hastanede yatan oğlunu görmek için yola çıktı. Ancak yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle şahıs yolda mahsur kaldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine AFAD ve SAR Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Mahsur kaldığı yerden kurtarılan şahıs, ekipler eşliğinde hastanede yatan oğlunun yanına götürüldü.




Karda mahsur kalan adamı ekipler kurtardı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Karda mahsur kalan adamı ekipler kurtardı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)