Karayolları güncel yol durumunu açıkladı

TAKİP ET

Karayolları güncel yol durumunu açıkladı, başlıklı haberin detayında; Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), önemli karayolu güzergahlarındaki son güncel durumu açıkladı.

Reklam
Reklam

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye'nin önemli karayolu güzergahlarında saat 11.30'daki güncel yol durumunun paylaşıldığı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

İstanbul'a Anadolu ve Trakya yönünden araç kısıtlamaları kaldırılmıştır. Kuzey Marmara ve TEM Otoyolları tüm araçlar için çift yönlü olarak ulaşıma açılmıştır. Samsun-Havza yolu ulaşıma açılmıştır. TAG (Tarsus-Adana-Gaziantep) Otoyolu Osmaniye-Antep arası çift yönlü ulaşıma açılmıştır. Seydişehir-Akseki yolu tır ve çekici araçlar hariç ulaşıma açılmıştır. Niğde-Pozantı Otoyolu Eminlik Kavşağı Pozantı yönü trafiğe açılmıştır. Kağızman-Ağrı yolu ulaşıma kapatılmıştır. Taşkent-Sarıveliler yolu ulaşıma kapatılmıştır. Seydişehir-Beyşehir, Sivas-Kangal yolu ulaşıma kapatılmıştır. Divriği-Arapgir yolu ulaşıma kapatılmıştır. Kangal-Alacahan-Hekimhan yolu ulaşıma kapatılmıştır. Erzincan-Erzurum yolu ulaşıma kapatılmıştır.




Karayolları güncel yol durumunu açıkladı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Karayolları güncel yol durumunu açıkladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)