Karayolları bakımevine gelen tilkiyi her gün besliyor

TAKİP ET

Karayolları bakımevine gelen tilkiyi her gün besliyor başıklıklı son dakika haberinde; Bakımevine gelen davetsiz misafiri olan tilki, her gün bakımevine gelip yiyeceğini alıyor.

Reklam
Reklam

Ardahan-Posof karayolu üzerindeki Ilgar dağı geçidinde bulunan ılgar bakımevinde bekçilik yapan Serkan Çiftçi, bakımevinin bahçesine kadar gelerek merdivenlerde bekleyen tilkiyi her gün elleriyle besliyor.
Serkan Çiftçinin bakımevine gelen tilki ile kurduğu bağ, görenleri şaşırtıyor. Sabah ve akşam saatlerinde bakımevine gelen tilki, kendisine ikram edilen yiyecekleri çiftçinin elinden yiyor.
Yemek yedikten sonra doğal yaşam alanına dönen tilkiyi sabah akşam besleyen Serkan Çiftçi ise bu durumdan oldukça memnun.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Karayolları bakımevine gelen tilkiyi her gün besliyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Karayolları bakımevine gelen tilkiyi her gün besliyor" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.