Karate şölenin de heyecan devam ediyor

Karate şölenin de heyecan devam ediyor, başlıklı haberin detayında; Kayseri'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası dördüncü gününde seyir keyfi yüksek mücadelelere sahne oluyor.

Şampiyonanın dördüncü gününde Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde tatamide 50-55 kg kategorilerinde sporcular altın madalya için mücadele ediyor. Günün ilk maçlarında dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Yakup Deliktaş takdim ederek, başarı temennisinde bulundu.

Şampiyona ile ilgili açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Kayseri’ye yakışır bir ev sahipliği yapmak için tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gayet güzel bir ortamda yürütülen şampiyona yarın son bulacak. Temennimiz yavrularımızın sağ salim memleketlerine ulaşmaları. Bu şampiyonada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilk dörde kalarak ülkemizde gerçekleştirilecek olan Dünya Gençlik Ligine katılmaya hak kazanan sporcularımızı da tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Karate şölenin de heyecan devam ediyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.08.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Karate şölenin de heyecan devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.