Karasu'da görülebilecek kuş türleri için bilgilendirme levhası asıldı

TAKİP ET

Karasu'da görülebilecek kuş türleri için bilgilendirme levhası asıldı, başlıklı haberin detayında; Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Ağrı Dağı Kaynağından çıkan Karasu nehri çevresine yörede üreyen ve görülebilecek kuş türleri ve tehlike ikaz levhaları astı.

Reklam
Reklam

Konum itibari ile Iğdır Karakoyunlu ilçesine bağlı Bulakbaşı, Aktaş, Yazlık, İslam ve Hıdırlı köylerinin bulunduğu alanda yer alan Karasu Sazlığı’nda ekipler önlem almaya devam ediyor. Doğa harikası bir sazlık olan ve içinde su kaplumbağası, su yılanı, su maymunu, birçok yabani kuş türünü bünyesinde barındıran sulak alanda ekipler, yörede üreyen ve görülebilecek kuş türleri ve tehlike ikaz levhaları astı. Yazın sıcak havada bunalan Iğdır ve çevre ilçe ve köylerden gelen vatandaşların serinlemek için girdiği sazlığın yüzmeye uygun olmadığı ile ilgili de uyarı levhaları asıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Karasu’da görülebilecek kuş türleri için bilgilendirme levhası asıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Karasu’da görülebilecek kuş türleri için bilgilendirme levhası asıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.