Karantinada sıkılan Zeynep Demirel, saçlarını bakıra boyadı

TAKİP ET

Kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, karantina sürecinde radikal bir karar vererek uzun süredir koyu kahve kullandığı saçlarını bakıra boyadı. Yeni imajıyla dikkat çeken Demirel, saçlarının peruk olduğunu söyleyen takipçilerine "Peruk değil, yaptım oldu" dedi.

Reklam
Reklam

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, koronavirüs salgınının Türkiye'ye sıçramasıyla ailesiyle karantinaya girdi. Bu süreci spor yaparak geçiren Demirel, evde canı sıkılınca da imajını değiştirmeye karar verdi.

SAÇLARINI BOYADI
İki çocuk annesi Zeynep Demirel, karantina sürecini YouTube kanalına video çekerek ve fit vücudunu korumak için spor yaparak geçirmeye başladı. Evde canı sıkılan Demirel ise yıllardır koyu renk kullandığı saçlarını değiştirmeye arar verdi. Kuaförler kapalı olduğu için radikal bir karar veren Zeynep Demirel, saçlarını bakır renge boyadı.

"PERUK DEĞİL, YAPTIM OLDU"
Yeni imajını takipçileriyle paylaşan Demirel, saçlarının peruk olmadığını belirterek "İlk şoku atlattıysanız eğer söyleyeyim: peruk değil. Yaptım oldu ve ben çok beğendim. Bu da şu demek 'dünya alem birleşse kimseyi dinlemem'. Alışın zamanla siz de seveceksiniz" dedi."

2009 Miss Belçika Güzeli Zeynep Sever ile kaleci Volkan Demirel, 2010 yılında nikah masasına oturdu. Çiftin iki kız çocukları var.