Karaman'da bıçaklanan genç hayatını kaybetti, 16 yaşındaki şüphelisi tutuklandı

TAKİP ET

Karaman'da bıçaklanan genç hayatını kaybetti, 16 yaşındaki şüphelisi tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Karaman'da çıkan kavgada vücudunun 7 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis tarafından yakalanan 16 yaşındaki cinayet zanlısı ise, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Olay, dün akşam saatlerinde Piri Reis Mahallesi, 675 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta karşılaşan ve kavgalı oldukları ileri sürülen Samet Arpagünü (18) ile A.A (16) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.A, Samet Arpagünü’nü vücudunun 7 yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Samet Arpagünü, çevredekilerin çağırdığı ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan A.A, ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı A.A, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Karaman’da bıçaklanan genç hayatını kaybetti, 16 yaşındaki şüphelisi tutuklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Karaman’da bıçaklanan genç hayatını kaybetti, 16 yaşındaki şüphelisi tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.