Karaman'da 9 ayda 342 ruhsatsız silah yakaladı

TAKİP ET

Karaman'da 9 ayda 342 ruhsatsız silah yakaladı, başlıklı haberin detayında; Karaman polisi, 9 ayda 342 ruhsatsız silah yakaladı. Polis, yakalanan silahların suça karışıp karışmadıklarının tespiti için hepsini balistik incelemeye gönderildi

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletli yunus timleri, sivil ve resmi ekipler ile bekçiler, kent genelinde yürüttükleri uygulamalar sırasında 269’u tabanca olmak üzere toplam 342 adet ruhsatsız silah ele geçirdi. Emniyet, yakalanan tüm silahları balistik incelemelerinin yapılması için Adana’ya gönderdi. Yapılan incelemelerden sonra silahların suça karışıp karışmadıkları tespit edilecek.

Ruhsatsız silah taşıyan ve bulunduranlar hakkında ise 6136 sayılı kanuna muhalefetten yasal işlem yapıldığı belirtildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Karaman’da 9 ayda 342 ruhsatsız silah yakaladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Karaman’da 9 ayda 342 ruhsatsız silah yakaladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.