Karaman'da, 3 mahallede muhtarlık seçimi
Son dakika 'POLİTİKA' kategorisinde yer alan habere göre; Karaman'da, 3 mahallede yapılan muhtarlık seçimi için vatandaşlar sandık başına gitti.
Karaman’da 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde muhtar seçilen ve daha sonra çeşitli nedenlerden dolayı muhtarlıkları boşalan 3 mahallede yeni muhtarların seçilmesi için ara seçim yapıldı. Merkez Rauf Denktaş, Zembilli Ali Efendi ve Urgan Mahallelerinde yeni muhtarları seçmek için vatandaşlar sabah saatlerinde sandık başına gitti. 2 yıl sonra yeniden sandık başına giden vatandaşların seçime yoğun ilgi gösterdiği ise dikkatlerden kaçmadı.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
"Karaman’da, 3 mahallede muhtarlık seçimi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "06.06.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan "Karaman’da, 3 mahallede muhtarlık seçimi" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.