Karaman Belediyesi, Urgan Mahallesindeki asfalt çalışmasını tamamlandı

TAKİP ET

Karaman Belediyesi, Urgan Mahallesindeki asfalt çalışmasını tamamlandı, başlıklı haberin detayında; Karaman'ın kent merkezine uzak mahallelerinden biri olan Urgan Mahallesinde yollar baştan sona yenilendi.

Reklam
Reklam

Karaman Belediyesi tarafından bir süredir Urgan Mahallesinde yürütülen asfalt ve kaldırım çalışmaları tamamlandı. Şehir merkezine ulaşımı sağlayan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı 1991. Sokak, yeniden düzenlenerek modern bir hale getirildi. Çalışmalar kapsamında asfaltı ve altyapısı yenilenen yola ayrıca kaldırım ve kilitli parke taşı döşendi. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler, sebze hali, Urgan ve Kırobası yolundaki trafik akışını rahatlatmak için mahalle girişinde yeni kavşak çalışmasında başlattı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Karaman Belediyesi, Urgan Mahallesindeki asfalt çalışmasını tamamlandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Karaman Belediyesi, Urgan Mahallesindeki asfalt çalışmasını tamamlandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.