Kar yağışının keyfini çocuklar çıkarıyor

TAKİP ET

Kar yağışının keyfini çocuklar çıkarıyor, başlıklı haberin detayında; Malatya'da yoğun olarak devam eden kar yağışı çileye dönüşürken, keyfini ise çocuklar çıkarıyor.

Reklam
Reklam

Okulların ilk yarı ara tatili olması nedeniyle evlerinde bulunan çocuklar, kar yağışıyla birlikte kendilerini evlerden dışarı atıp, kartopu oynayarak karın keyfini çıkarıyorlar.

Kimi çocuk kardan adam yaparken, kimisi de kartopu oynayarak tatilin tadını çıkarıyor. Çocukların kar keyfi zaman zaman büyükler de katılıyor.




Kar yağışının keyfini çocuklar çıkarıyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kar yağışının keyfini çocuklar çıkarıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)