Kar yağışından deponun çatısı çöktü
Kar yağışından deponun çatısı çöktü, başlıklı haberin detayında; BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Tatvan ilçesinde etkisini sürdüren kar yağışının ağırlığına dayanamayan bir deponun çatısı çöktü.
Tatvan ilçesinde yaklaşık 15 gündür aralıksız etkisini sürdüren kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Agit Arslan'a ait tel örgü üretim tesisi ve depo olarak kullanılan iş yerinin çatısı da yağan karın ağırlığına dayanamayarak çöktü. İş yerinde maddi zarar meydana gelirken yaralanan olmadı.
Yağışların bir süre daha etkisini göstereceği bildirilirken, yetkililer ise vatandaşın oluşabilecek olumsuz durumlarla karşılaşmamaları için uyarılarını sürdürüyor.Kar yağışından deponun çatısı çöktü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 23.03.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kar yağışından deponun çatısı çöktü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)