Kar yağışı sevinciyle video çekerken gök gürültüsü ile şoke oldu

TAKİP ET

Kar yağışı sevinciyle video çekerken gök gürültüsü ile şoke oldu, başlıklı haberin detayında; Sultangazi'de bir vatandaş ailesine kar yağışını video çektiği sırada gök gürlemesi ile neye uğradığını şaşırdı. Yaşanan o anlar kameraya yansıdı.

Reklam
Reklam

Olay, geçtiğimiz gün Sultangazi'de yaşandı. Edinilen bilgiye göre, futbol eğitmenliği ve antrenörlüğü yapan Adil Yaman kar yağışından dolayı oluşan mutluluğunu ailesi ile paylaşmak istedi. Adil Yaman telefonuna sarılıp öz çekim yaptığı sırada gök gürlemesi ile etrafı aydınlandı. O anlar ise, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öte yandan, bir sürücü seyir halinde iken aracına arkadan gelen başka bir araç çarptı. Şimşeğin çakması ve seyir halinde olan sürücünün o an kayıtta olan cep telefonu kamerası yaşananları görüntüledi.




Kar yağışı sevinciyle video çekerken gök gürültüsü ile şoke oldu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Kar yağışı sevinciyle video çekerken gök gürültüsü ile şoke oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)