Kar nedeniyle yollar kapandı, yolcular öğrenci yurduna yerleştirildi

TAKİP ET

Kar nedeniyle yollar kapandı, yolcular öğrenci yurduna yerleştirildi, başlıklı haberin detayında; Kastamonu ve Sinop'tan İstanbul'a istikametine seyir halindeyken yolların kar yağışı nedeniyle kapalı olması nedeniyle Karabük'te durdurulan 3 otobüsteki 99 yolcu öğrenci yurduna yerleştirildi.

Reklam
Reklam

Karabük-Eskipazar karayolunun yoğun kar yağışı dolayısıyla İstanbul ve Ankara istikametine gidecek olan araçlara kapatıldığı duyurulmuştu. Kastamonu ve Sinop'tan bu iki il istikametine seyir halindeyken Karabük'te durdurulan 3 otobüsteki 99 yolcu için İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. İkinci bir duyuruya kadar ulaşımın durmasının ardından yolcular Soğuksu Kredi Yurtlar Kurumuna yerleştirildi.




Kar nedeniyle yollar kapandı, yolcular öğrenci yurduna yerleştirildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Kar nedeniyle yollar kapandı, yolcular öğrenci yurduna yerleştirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)