Kar kalınlığının 1,5 metreyi aştığı Ilgaz Dağı görenleri mest ediyor

Kar kalınlığının 1,5 metreyi aştığı Ilgaz Dağı görenleri mest ediyor, başlıklı haberin detayında; Çankırı-Kastamonu sınırında bulunan Ilgaz Dağı'nda kar kalınlığının 1,5 metreye yükselmesi ile kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Manzarası ile mest eden dağ havadan görüntülendi.

Ilgaz, Anadolu'nun sen yüce bir dağısın nağmeleri ile türkülere konu olan Çankırı-Kastamonu sınırındaki Ilgaz Dağı'nda kar kalınlığı 1,5 metreyi aştı. Hafta sonu Ilgaz Dağı'na çıkan vatandaşlar, eşsiz manzarayı cep telefonları ile ölümsüzleştirdi. Ankara başta olmak üzere çevre illerden onlarca vatandaş, Çankırı Dağı'nı ziyaret ederek karın tadını çıkarttı. Eşsiz güzelliği ile büyüleyen Ilgaz Dağı drone ile havadan da görüntülendi.

Çevre illerden bölgeye gelen vatandaşlar, ortaya çıkan kar manzarasını gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemediklerini söylediler.




Kar kalınlığının 1,5 metreyi aştığı Ilgaz Dağı görenleri mest ediyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 05.02.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kar kalınlığının 1,5 metreyi aştığı Ilgaz Dağı görenleri mest ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)