Kar bitti esnafa buzu kaldı

TAKİP ET

Kar bitti esnafa buzu kaldı, başlıklı haberin detayında; Eskişehir'de geçen hafta yağan kar, yerini soğuk havaya bırakınca, esnaf kendi imkânlarıyla kapı önlerinde oluşan buz kütlelerini temizlemye başladı.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz haftadan itibaren yurdu etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Eskişehir'de de etkili olan kar yağışı kesildi ve yerini soğuk havaya bıraktı. Eskişehir'de hava sıcaklığının sıfırın altında 2 ila 9 derece arasında seyretmesiyle, kaldırım ve yol kenarlarında oluşan buz kütleleri, esnafın zorlanmasına neden oldu. İşyeri önündeki zeminde oluşan buz tabakasını, küreklerle kıran esnafın mücadelesi ise devam ediyor.




Kar bitti esnafa buzu kaldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Kar bitti esnafa buzu kaldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)