Kar, Avrupa'dan İstanbul'a gelen damarları kesti

TAKİP ET

Kar, Avrupa'dan İstanbul'a gelen damarları kesti, başlıklı haberin detayında; İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul istikametine girişler durdurulurken, İstanbul ile Avrupa arasındaki karadan yol bağlantısı geçici süre ile durdurulmuş oldu.

Reklam
Reklam

İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışı sebebiyle İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Trakya'daki vatandaşlara çağrıda bulunarak, gelen araçların İstanbul'a girişine izin verilemeyeceğine dair duyuruda bulunması üzerine Tekirdağ Valiliği de vatandaşların can mal güvenliğini korumak için harekete geçti. Tekirdağ Valiliği tarafından da vatandaşların geri dönmesi konusunda uyarıda bulunması üzerine Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Tekirdağ'dan İstanbul'a açılan tüm yollarda uygulama başlattı.

İstanbul yönüne yapılan uygulamalarda, Kırklareli, Edirne, Çanakkale ve Avrupa ülkelerinden gelerek Tekirdağ üzerinden İstanbul'a geçmek isteyen araçlar yoldan geri çevrildi. Yoldan geri çevrilen vatandaşlar, İstanbul'a gidecektik yolda kaldık. Mecburi bir otelde konaklayacağız. Yapacak bir şey yok dedi.

Polis ekipleri denetimlerini sürdürüyor.




Kar, Avrupa'dan İstanbul'a gelen damarları kesti başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kar, Avrupa'dan İstanbul'a gelen damarları kesti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)