Kapıdağ beyaza büründü

TAKİP ET

Kapıdağ beyaza büründü, başlıklı haberin detayında; Erdek'in Kapıdağ yarımadası beyaza büründü.

Reklam
Reklam

Özellikle Malya mevkiinde etkili olan kar yağışıyla ağaçlar beyaza bürünürken, kartpostallık manzaralar ortaya çıktı. Kar ve soğuk hava ilçe merkezinde hissedilirken, kar yağışının çarşamba gününe kadar sürmesi bekleniyor.

Erdek Belediyesi ekipleri kırsal mahallelerde yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyo. Diğer yandan yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için belediye ekipleri, mama desteğinde bulunuyor. Bazı vatandaşların beyaza bürünen Kapıdağ'ı görmeye geldikleri bildirildi. Kapıdağı'nın yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar aralıklarla yağmaya devam ediyor.




Kapıdağ beyaza büründü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kapıdağ beyaza büründü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)