Kanser hastası kadınının ilaçlarını jandarma ekipleri yetiştirdi

TAKİP ET

Kanser hastası kadınının ilaçlarını jandarma ekipleri yetiştirdi, başlıklı haberin detayında; Malatya'da yoğun kar yağışıyla yolların kapanması sonucu ilaçlarını alamayan kanser hastası kadının imdadına jandarma ekipleri yetişti.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Malatya'nın Hekimhan ilçesi Güzelyurt Mahallesinde ikamet eden Hüsne Canpolat (75) isimli kadın, kanser hastası olması ve yolların kapanması sebebiyle eczaneye gidemeyip ilaçlarını alamadı. Konu Jandarma İlçe Komutanlığına iletilip yardım talebinde bulunuldu.

Hekimhan Kaymakamlığı ve Hekimhan Belediye Başkanlığı ile koordine kurularak 3 saatlik çalışmanın sonucunda yardım talebinde bulunan kadına ulaşılıp ilaçları teslim edildi.




Kanser hastası kadınının ilaçlarını jandarma ekipleri yetiştirdi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kanser hastası kadınının ilaçlarını jandarma ekipleri yetiştirdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)