Kanala düşen kadını itfaiye erleri son anda kurtardı

TAKİP ET

Kanala düşen kadını itfaiye erleri son anda kurtardı başıklıklı son dakika haberinde; Çin'in Ningxia Hui Özerk Bölgesi'nde kanala düşen bir kadını itfaiye erleri boğulmaktan son anda kurtardı.

Reklam
Reklam

Çin’in kuzeybatısındaki Ningxia Hui Özerk Bölgesi’nde kanala düşen bir kadın akıntıya kapılarak sürüklendi. Olay yerine gelen itfaiye erleri, kanala atlayarak kadını boğulmaktan son anda kurtardı. Kadının kanaldan çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kanala düşen kadını itfaiye erleri son anda kurtardı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Kanala düşen kadını itfaiye erleri son anda kurtardı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.