Kanadı kırık Kulaklı Orman Baykuş'u tedavi altına alındı

TAKİP ET

Kanadı kırık Kulaklı Orman Baykuş'u tedavi altına alındı başıklıklı son dakika haberinde; Bingöl'de bitkin halde bulunan ve kanadı kırık olduğu tespit edilen Kulaklı Orman Baykuş'u tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Alınan bilgiye göre, Kiğı ile Yayladere ilçesi karayolunda bir vatandaş tarafından yol kenarında bitkin halde Kulaklı Orman Baykuş’u bulundu. Uçamayan ve bitkin görünen kuş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Burada ilk tedavisi yapılan baykuşun sağ kanadında kırık olduğu tespit edildi.
Kanadı kırık olduğu için uzun süreli tedaviye ihtiyaç duyan hayvan, Kars Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gönderildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kanadı kırık Kulaklı Orman Baykuş’u tedavi altına alındı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Kanadı kırık Kulaklı Orman Baykuş’u tedavi altına alındı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.