Kan kaybeden şahsın imdadına hava ambulansı yetişti
Kan kaybeden şahsın imdadına hava ambulansı yetişti, başlıklı haberin detayında; Malatya'nın Darende ilçesinde kazaen bıçakla kesen ve kan kaybı yaşayan şahıs, il merkezindeki hastaneye hava ambulansıyla yetiştirildi.
Edinilen bilgiye göre olay Darende İlçesi’nde meydana geldi. Mehmet Gültekin isimli 36 yaşındaki şahıs, bıçakla meyve keserken, kazaen sol el parmağını kesti. 112 ambulansıyla ilçe Devlet Hastanesi’ne götürülen şahsın kan kaybetmesi nedeniyle doktorlar tam donanımlı hastaneye götürülmesi gerektiği şeklinde rapor verdi. Malatya’da konuşlu bulunan 112 hava ambulansı çağrılarak, Darende ilçesi stadına indi ve Mehmet Gültekin isimli yaralıyı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.
Şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Kan kaybeden şahsın imdadına hava ambulansı yetişti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "01.10.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan Kan kaybeden şahsın imdadına hava ambulansı yetişti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.