Kan donduran olay... Vücudunda pek çok bıçak yarası içinde ölü bulundu

TAKİP ET

Meksika'nın kuzeybatısında yer alan Tijuna'da gerçekleşen son dakika olayı tüyler ürpertti. Fitness modeli ve spor eğitmeni olarak çalışan 23 yaşındaki genç kadın annesi tarafından evinde ölü bulundu. Cinayetin detayları ise adeta kan dondurdu. Bir süre boyunca kızından haber alamayan kadın, kızının iyi olup olmadığını kontrol etmek amacıyla evine gittiğinde kan donduran manzara ile karşılaştı.

Reklam
Reklam

Fitness modelliği ve spor eğitmenliği yapan 23 yaşındaki Alondra evinin ortasında kanlar içinde bulundu. Bir süredir kendisinden haber alamayan anne, endişe edip kızının evine gittiğinde kan donduran manzara ile karşılaştı. Kızının cansız bedenini yerde gören anne, gözyaşlarına boğulurken cinayetin ayrıntıları tüyler ürpertti. Olay Baja California eyaletinin en büyük şehri olan Tijuana'da gerçekleşti.

ANNESİ TARAFINDAN BULUNDU! TÜYLER ÜRPERTEN OLAY
Fitness modeli ve spor eğitmeni olarak çalışan 23 yaşındaki genç kadın, annesi tarafından evinde ölü bulundu. Korkunç cinayetin detayları kan dondurdu… Bir süredir kızından haber alamayan anne, endişe edip kızının evine gittiğinde korkunç bir manzarayla karşılaştı. Tüyler ürperten olay, Meksika'nın kuzeybatısında yer alan Baja California eyaletinin en büyük şehri olan Tijuana'da gerçekleşti. 23 yaşındaki sporcu kızından haber alamayan ve ona bir türlü ulaşamayan endişeli anne, kızının iyi olup olmadığını kontrol etmek üzere onun evine gitti.

Kapıyı çalan anne, kimsenin cevap vermemesi üzerine daha da endişelendi. Kendi anahtarını kullanarak eve giren kadın, korkunç manzarayla karşılaştı. Kızının kanlar içerisindeki cansız bedenini bulan kadın, gözyaşlarına boğuldu. Alondra, pek çok bıçak darbesi almıştı ve kafasında da bir kurşun deliği vardı. Acılı anne hemen polis ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen ekipler, inceleme yaptı. 23 yaşındaki genç kadının evinde, iki paket esrar bulundu.

Olay yeri inceleme ekipleri, yerde 9 milimetrelik silaha ait olduğu düşünülen bir de kovan buldu. Getsemani Villasenor, evine yakın bir spor salonunda fitness eğitmeni olarak çalışıyordu. Genç kadın aynı zamanda da modellik yapıyordu. Cansız bedeni 17 Kasım'da bulunan genç kadının, 24 saatten daha uzun bir süredir ölü olduğu tespit edildi. Alondra Getsemani Villasenor'un komşuları ve görgü tanıkları, evden çıkan bir adam gördüklerini ve adamın kırmızı bir otomobile binerek uzaklaştığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Alondra Getsemani Villasenor'un neden cinayete kurban gitmiş olabileceği ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Genç kadının annesi, kızının düşmanı ya da bir problemi olmadığını söyledi.