Kan bağışı kampanyasına öğrencilerden yoğun ilgi
Kan bağışı kampanyasına öğrencilerden yoğun ilgi, başlıklı haberin detayında; Çaycuma kampüsünde Zonguldak Kızılay Kan Merkezi iş birliğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi. "İyi ki varsın Kan Dostum" sloganıyla gerçekleştirilen kampanyaya öğrenciler, öğretim elemanları ve idari personel yoğun ilgi gösterdi.
Çaycuma Meslek Yüksekokulu eğitim binasında gerçekleştirilen kampanyada toplam 95 ünite kan bağışı gerçekleştirildi. Çaycuma Meslek Yüksekokulu öğrencileri Kızılay kan bağışı kampanyası hakkında bilgiler veren broşür ve bilgilendirici formları kan bağışı için gelen gönüllülere takdim ederken, Kızılay yetkilileri Çaycuma Meslek Yüksekokulu yönetimine katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Toplumsal farkındalık oluşturma adına sosyal sorumluluk projelerine her zaman öncelik verildiğini belirterek insan yaşamı için en temel kaynaklardan biri olan kan bağışı hususunda Üniversitenin gösterdiği duyarlılık sayesinde meslek yüksekokulunda da gönüllü bağış kampanyasına destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirtti.Kan bağışı kampanyasına öğrencilerden yoğun ilgi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 18.03.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Kan bağışı kampanyasına öğrencilerden yoğun ilgi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)