Kamyonet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti: 3 kişi yaralandı

TAKİP ET

Kamyonet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti: 3 kişi yaralandı, başlıklı haberin detayında; Mardin'de kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, kaza Derik Kızıltepe Viranşehir karayolunda meydana geldi. Seyir halinde olan kamyonetin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile araç şarampole yuvarlandı. Aracın içinde bulunan 3 kişi yaralandı. Yoldan geçen vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, çevredeki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kamyonet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti: 3 kişi yaralandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kamyonet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti: 3 kişi yaralandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.