Kamyon çarpan türbenin duvarı onarılmayı bekliyor

TAKİP ET

Kamyon çarpan türbenin duvarı onarılmayı bekliyor, başlıklı haberin detayında; Eskişehir'de kamyon çarpması sonucu zarar gören kerpiç yapıdaki türbenin duvarı onarılmayı bekliyor.

Reklam
Reklam

Olay geçtiğimiz haftalarda Kemal Zeytinoğlu Caddesi’nde bulunan Hazreti Şeyh Şehabeddin Sühreverdi Türbesi’nde meydana geldi. Kasası tuğla ve kum dolu olduğu belirtilen bir kamyonun, yolun yukarısına doğru çıkarken kayarak kontrolünün kaybedildiği iddia edildi. Yükten dolayı duramayan kamyon, türbenin duvarına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle kerpiç türbenin duvarında hasar meydana gelirken, iç kısmı zarar görmedi. Türbenin hasar alan kısmının naylon ile kapatılması dikkat çekerken, çevrede yaşayan vatandaşlar ve ziyaretçiler, türbenin kısa sürede onarılmasını bekliyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kamyon çarpan türbenin duvarı onarılmayı bekliyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kamyon çarpan türbenin duvarı onarılmayı bekliyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.