Kamulaştırma kararı alınan Çorum genelevi yıkıldı

Kamulaştırma kararı alınan Çorum genelevi yıkıldı, başlıklı haberin detayında; Çorum Belediyesi, kentteki genelev için kamulaştırma kararı alındı.

Alınan kamulaştırma kararın ardından boşaltılan genelevdeki 12 binadan 7’si bugün sabah saatlerinde yıkıldı. Belediye bağlı ekipler, çevik kuvvet eşliğinde sabah saatlerinde yıkılması gereken binaların bulunduğu bölgeye geldi. İş makineleri eşliğinde yıkımlar başlarken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Güvenlik önlemleri altında genelev içerisinde bulunan 7 binanın yıkımı gerçekleştirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kamulaştırma kararı alınan Çorum genelevi yıkıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "01.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kamulaştırma kararı alınan Çorum genelevi yıkıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.