Kahta'daki ev hırsızları tutuklandı

Kahta'daki ev hırsızları tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir ikamette altın ve nakit para çaldığı tespit edilen 3 zanlı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kahta ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi'ndeki bir ikamette, 120 bin tl değerinde ziynet eşyasının çalınması ihbarı üzerine harekete geçen Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Kahta Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda, olayı gerçekleştiren şüpheliler tespit edildi. Tespit edilen şüphelilerin adresine yapılan operasyonda hırsızlık zanlısı F.Ç. (19 ), H.S. (21), ve A.E (14) olduğunu belirledi. Gözaltına alınan 3 şüpheli sorgulanmak üzere Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyette sorgulamaları tamamlanan şüphelilerden F.Ç. ve H.S. İsimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.




Kahta'daki ev hırsızları tutuklandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 15.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Kahta'daki ev hırsızları tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)