Kahramanmaraş'ta sokak hayvanları için 1 ton mama

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ta sokak hayvanları için 1 ton mama, başlıklı haberin detayında; Kahramanmaraş'ta kar yağışının etkili olduğu son 1 haftada sokak hayvanları için 1 ton mama ve konserve gıda bırakıldı.

Reklam
Reklam

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mahalle ve Tarım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi olarak rutin bir şekilde sokak hayvanlarımız için belirli noktalarımıza mama bırakıyoruz. Yoğun geçen kış şartları sebebiyle nokta sayımızı artırdık. 1 haftadır gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla 1 ton mama ve konserve gıda bıraktık denildi.




Kahramanmaraş'ta sokak hayvanları için 1 ton mama başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kahramanmaraş'ta sokak hayvanları için 1 ton mama başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)