Kahramanmaraş'ta genç yetenekler futbol şenliğinde buluştu

Kahramanmaraş'ta genç yetenekler futbol şenliğinde buluştu, başlıklı haberin detayında; Kahramanmaraş'ta 12-14 yaş aralığındaki sporcular, futbol şenliğinde buluştu.

Büyükşehir Belediyesi anlamlı bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Kentin genç futbolcularının bir araya geldiği futbol müsabakalarında, 8 takım kıyasıya mücadele etti.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nden düzenlenen etkinliğe ilişkin yapılan açıklamada, “Pandemide hareket alanları sınırlanan gençlerimizi spora teşvik etmeyi sürdürüyoruz. Sağlıklı yaşamın temini açısından şehrimizde her türlü spor dalını desteklemeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kahramanmaraş’ta genç yetenekler futbol şenliğinde buluştu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.08.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Kahramanmaraş’ta genç yetenekler futbol şenliğinde buluştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.