Kahramanmaraş'ta dağ, ova ve çiçeklerin renk cümbüşü

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ta dağ, ova ve çiçeklerin renk cümbüşü başıklıklı son dakika haberinde; Kahramanmaraş'ın en yüksek dağlarından biri olan 3 bin 14 metrelik Berit Dağı'nın ihtişamı ile çevresindeki ova ve çiçeklerin renk cümbüşü fotoğraf karelerine yansıdı.

Reklam
Reklam

Yaz mevsimini nedeniyle Kahramanmaraş’taki kırsal bölgelerde bulunan birbirinden renkli çiçekler ilgi çekiyor. Kent merkezinin kuzey batısında yer alan Berit Dağı ve dağı çevreleyen ovalardaki renk cümbüşü ise fotoğraf karelerine yansıdı.
Bölgede bir yandan bulutların ahengi, bir yandan rengarenk bitki örtüsü ile kaplanmış ova ve Berit Dağı’nın ihtişamı fotoğraflandı.
Kahramanmaraş, Göksun, Afşin ve Elbistan karayolu güzergahında yolculuk yapanların dikkatini çeken bölge, renk cümbüşüyle herkesin ilgisini çekiyor.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kahramanmaraş’ta dağ, ova ve çiçeklerin renk cümbüşü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Kahramanmaraş’ta dağ, ova ve çiçeklerin renk cümbüşü" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.