Kahramanmaraş'ta 210 kilogram kaçak tütün ele geçirildi
Kahramanmaraş'ta 210 kilogram kaçak tütün ele geçirildi, başlıklı haberin detayında; Kahramanmaraş'ta düzenlenen operasyonda piyasa değeri 20 bin lira olan 210 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pazarcık ilçesi Akçalar Mahallesi Serintepe yol kontrol noktasında bir araçta arama yaptı. Yapılan aramada piyasa değeri 20 bin lira olan 210 kilogram kıyılmış kaçak tütün ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişiye 5 bin 754 lira idari para cezası uygulandı.
Kahramanmaraş'ta 210 kilogram kaçak tütün ele geçirildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 02.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Kahramanmaraş'ta 210 kilogram kaçak tütün ele geçirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)