Kahramanmaraş merkezli deprem

TAKİP ET

Asrın İş İnsanları Derneği: - "ASRİAD olarak acilen toplanıp kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için ne tür yardımlar yapacağımızı görüşüp harekete geçeceğiz"

Reklam
Reklam

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD), merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "ASRİAD olarak acilen toplanıp kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için ne tür yardımlar yapacağımızı görüşüp harekete geçeceğiz." ifadesini kullandı.

ASRİAD'dan yapılan açıklamada, ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman'ın, Kahramanmaraş merkezli deprem vesilesiyle yönetim kurulunu acil olarak toplantıya çağırdığı bildirildi.

Açıklamada, "Bugün kederi paylaşma, acıları hafifletme ve yaraları sarma günüdür. ASRİAD olarak acilen toplanıp kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için ne tür yardımlar yapacağımızı görüşüp harekete geçeceğiz. Yardımların tam olarak ihtiyaç karşılayıcı mahiyette yapılması için AFAD ve KIZLAY üzerinden katkı sağlayacağız. En hızlı bir şekilde hareket etmek için elimizden geleni yapacağız." ifadeleri kullanıldı.​​​​​​​


Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)