Kağıthane'de can dostlar unutulmadı

TAKİP ET

Kağıthane'de can dostlar unutulmadı, başlıklı haberin detayında; Soğuk kış günlerinin gelmesiyle Kağıthane Belediyesi, sokak hayvanları için çalışmalarını sıklaştırdı.

Reklam
Reklam

Sokak hayvanlarının soğuklardan etkilenmemeleri için ilçede farklı noktalara 300 adet kedi ve köpek evi yerleştirildi. Belediye ekipleri ayrıca belirlenen besleme noktalarına her gün mama ve su bırakıyor. Sokak hayvanlarını beslemek isteyen vatandaşlar da belediyenin veterinerlik servisine gelerek mama alabiliyor.

Kağıthane Belediyesi son 3 günde ilçedeki besleme noktalarına 500 kilogramdan fazla kedi ve köpek maması bıraktı.




Kağıthane'de can dostlar unutulmadı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kağıthane'de can dostlar unutulmadı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)