Kadroya sürpriz isim: Kırmızı Oda Akif kimdir?

TAKİP ET

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Her cuma izleyici ile buluşan Kırmızı Oda'nın 16 Ekim Cuma tarihli yeni bölüm fragmanında Alya'nın annesi ve babaannesiyle ilgili büyük sırrı doktor hanıma anlatması dikkat çekti. Diğer yandan oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan Kırmızı Oda'nın bu haftaki yeni bölümüne sürpriz isim konuk olacak. Oyuncu Deniz Hamzaoğlu sürekli çöp taşıyan Akif karakterine hayat verecek.

Reklam
Reklam

Kırmızı Oda 7. bölümüyle 16 Ekim Cuma akşamı diziseverlerle buluşacak. Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından esinlenilerek hayat bulan Kırmızı Oda dizisinin yayınlanan 7. yeni bölüm fragmanında, Alya'nın acı hikayesi ekran başındakilerin yüreğine dokunacak. Geçen hafta final anında denize atlamaya kalkan Meliha'nın ölüp ölmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak. 7. bölümde Doktor Piraye’nin danışanı olarak kliniğe gelen Akif'in çöp poşeti taşıması haftaya damga vurmaya hazırlanıyor. İşte, ayrıntılar.

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI
Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin 16 Ekim tarihli 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin fragmanında Alya karakterinin Doktor Hanım'a anlattıkları dikkat çekti. Alya'nın çocukluğunun travması olan annesi ve babaannesi arasında hamamda çıkan kavga fragmana yansıdı. Doktor Ayşe'ye gelen küçük hasta Ahmet'in öyküsü ise yeni bölüm fragmanında merak uyandırdı.

KIRMIZI ODA KADROSUNA SÜRPRİZ İSİM
Kırmızı Oda'nın 7. bölümünde kadroya konuk oyuncu olarak usta oyuncu Deniz Hamzaoğlu katılıyor. Deniz Hamzaoğlu, Doktor Piraye’nin danışanı Akif karakterine hayat verecek. Akif her şeyi yanından ayırmadığı çöp poşetinde taşıyan, takıntılarının esiri olmuş bir karakter olarak ekranlara gelecek.