Kadınların ekimini yaptığı ekinezya da hasat başladı

TAKİP ET

Kadınların ekimini yaptığı ekinezya da hasat başladı, başlıklı haberin detayında; Afyonkarahisar Çay Kadın Kültür Evleri bünyesinde ekimi yapılan ekinazyanın hasadına başlandı.

Reklam
Reklam

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girimleri ile kentin bir çok ilçesine kurulan Kadın Kültür Evleri’nde faaliyetler aralıksız devam ediyor. Çay Kadın Kültür Evi’nde ise tıbbi ve ıtri bitkiler alanında faaliyete başlanıldı. Bu kapsamda ilçede kadınlar tarafından ekinezya ekimi gerçekleştirildi. Geçtiğimiz aylarda ekilen ürünün ise hasadına başlanıldı. Hasadı yapılan ekinezyanın Kadın Kültür Evleri Kooperatifi ile satılacağı belirtildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kadınların ekimini yaptığı ekinezya da hasat başladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.09.2021" tarihinde "EKONOMİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan Kadınların ekimini yaptığı ekinezya da hasat başladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.