Kadınlara KADES tanıtıldı

TAKİP ET

Kadınlara KADES tanıtıldı, başlıklı haberin detayında; DÜZCE(İHA) – Düzce İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddet ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri tarafından tekstilde çalışan kadınlara 'Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi' amacıyla geliştirilen Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) bilgilendirmesi yapıldı.

Reklam
Reklam

Aile İçi Şiddet ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri kadınları bilgilendiriyor. Gümüşova ilçesinde bulunan tekstil firmasında çalışan 160 kadına Jandarma ekipleri tarafından kadına şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kadınlara yardım edebilmek amacıyla geliştirilmiş ve akıllı telefonlarda kullanılabilen KADES’in tanıtımı ve nasıl kullanılacağı anlatıldı. Ekipler ayrıca 95 kadın çalışanın telefonuna KADES uygulaması indirdiler.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kadınlara KADES tanıtıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Kadınlara KADES tanıtıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.